Een verloren apparaat zoeken

Scr sony my xperia

Als u een Google™-account hebt, kan de webservice 'Protection by my Xperia' u helpen uw apparaat te zoeken, mocht u het hebben verloren. Als u deze service hebt ingeschakeld op uw apparaat kunt u:

• Uw apparaat op een kaart lokaliseren.
    • Een alarm laten afgaan dat zelfs in de stille modus werkt.
    • Het apparaat op afstand vergrendelen.
    • Als laatste redmiddel het interne en externe geheugen van uw apparaat op afstand wissen.

Note

De service 'Protection by my Xperia' is mogelijk niet in alle landen/regio's beschikbaar.

De service Protection by my Xperia op uw apparaat activeren

1. Controleer of u over een actieve gegevensverbinding beschikt.
    2. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    3. Tik vervolgens op Instellingen > Beveiliging > Bescherming door my Xperia > Activeren.
    4. Vink het keuzevak aan om de voorwaarden en bepalingen voor het gebruik van de service Protection by my Xperia te accepteren. Tik vervolgens op Accepteren.
    5. Als daarom wordt gevraagd, meldt u zich aan bij uw Google™-account of maakt u een nieuwe als u er nog geen hebt.
    6. Schakel locatiediensten op uw apparaat in als deze functie nog niet is ingeschakeld.

Note

Om te controleren of de service 'Protection by my Xperia' uw apparaat kan lokaliseren nadat u de service hebt ingeschakeld, gaat u naar myxperia.sonymobile.com en logt u in met het Google™-account waarmee u uw apparaat hebt ingesteld.

Note

Als u een apparaat met meerdere gebruikers deelt, is de service 'Protection by my Xperia' alleen beschikbaar voor de gebruiker die als eigenaar is ingelogd.