Video's bewerken met de toepassing Movie Creator

U kunt video's bewerken die u met uw camera hebt gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een video inkorten tot de gewenste lengte of de snelheid van een video aanpassen. Na het opslaan van de bewerkte video blijft de originele ongewijzigde versie van de video op uw apparaat staan.

Een video inkorten

1. Zoek en tik in Album op de video die u wilt afspelen.
    2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Icn sony movie edit > Inkorten.
    3. Om het inkortframe naar een ander deel van de tijdlijn te verplaatsen, houdt u de rand van het inkortframe vast en sleept u het naar de gewenste positie. Tik vervolgens op Toepassen.
    4. Om een kopie van de ingekorte video op te slaan, tikt u op Opslaan.

De snelheid van een video aanpassen

1. Zoek en tik in Album op de video die u wilt afspelen.
    2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Icn sony movie edit > Snelheid.
    3. Selecteer een optie, sleep de rand van de tijdlijn naar de gewenste positie en tik op Toepassen.
    4. Om een kopie van de bewerkte video op te slaan, tikt u op Opslaan.