Applicaties downloaden van Google Play™

Google Play™ is de officiële online Google-winkel voor het downloaden van applicaties, spelletjes, muziek, films en boeken. Het bevat zowel gratis als betaalde applicaties. Voordat u begint met het downloaden van Google Play™, moet u ervoor zorgen dat u een werkende internetverbinding hebt, bij voorkeur via Wi-Fi®, om de kosten van gegevensverkeer te beperken.

Note

U moet een Google™-account hebben om Google Play™ te kunnen gebruiken. Google Play™ is mogelijk niet beschikbaar in alle landen of regio's.

Een applicatie downloaden van Google Play™

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Play Store.
    3. Zoek een item dat u wilt downloaden door te bladeren door categorieën of via de zoekfunctie.
    4. Tik op het item waarvoor u de details wilt weergeven en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Note

Sommige applicaties kunnen toegang nodig hebben tot gegevens, instellingen en diverse functies op uw apparaat om goed te kunnen werken. Installeer en geef alleen toestemming aan applicaties die u vertrouwt.

Tip

U kunt de verleende toestemmingen aan een gedownloade applicatie bekijken door op de applicatie onder Instellingen > Apps te tikken.