account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Uw apparaat opladen

  De batterij is gedeeltelijk opgeladen als het apparaat vanaf de fabriek wordt verzonden. Afhankelijk van hoe lang het in de doos heeft gezeten voordat u het hebt gekocht, kan het batterijniveau vrij laag zijn. Daarom raden we aan om de batterij minimaal 30 minuten op te laden voordat u het apparaat de eerste keer inschakelt. U kunt uw apparaat blijven gebruiken wanneer deze wordt opgeladen. Lees meer over het verbeteren van de prestaties van de batterij in Batterij- en stroombeheer .

  Uw apparaat opladen

  Ill sony 12do charging

  1. Steek de stekker van de lader in een stopcontact.
  2. Steek het ene uiteinde van de USB-kabel in de lader (of in de USB-poort van een computer).
  3. Steek het andere uiteinde van de kabel met het USB-symbool naar boven in de micro-USB-poort op uw apparaat. Het meldingslampje gaat branden wanneer het laden begint.
  4. Wanneer het apparaat helemaal is opgeladen, koppelt u de kabel los van uw apparaat door het recht naar buiten te trekken. Zorg ervoor dat u de connector niet buigt.

  Note

  Gebruik de lader en USB-kabel die met het apparaat zijn meegeleverd om sneller te laden. Als de batterij helemaal leeg is, kan het een paar minuten duren voordat het meldingslampje gaat branden en het oplaadpictogram Icn sony stat sys battery charge anim3 wordt weergegeven.

  Meldingslampje batterijstatus

  Groen De batterij laadt op en het oplaadniveau is meer dan 90%
  Rood De batterij laadt op en het oplaadniveau is minder dan 15%
  Oranje De batterij laadt op en het oplaadniveau is minder dan 90%
  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer