Bellen vanuit een bericht

De afzender van een bericht bellen

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal; ga naar en tik op Icn sony app messaging.
    2. Tik op een gesprek en tik op Icn sony btn detail call message, en vervolgens op Icn sony btn detail call.

Het nummer van een afzender opslaan als contact

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal, ga naar en tik op Icn sony app messaging.
    2. Tik op Icn sony add contact from message > Opslaan.
    3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
    4. Bewerk de contactgegevens en tik op Opslaan.