Applicaties resetten

U kunt een applicaties resetten of applicatiegegevens wissen als de applicaties niet meer reageert of problemen veroorzaakt op het apparaat.

Applicatievoorkeuren resetten

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apps.
  3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op App-voorkeuren resetten.

Note

Het resetten van applicatievoorkeuren zorgt er niet voor dat applicatiegegevens van het apparaat worden verwijderd.

Applicatiegegevens wissen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Vind en tik op Instellingen > Apps.
  3. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > GEGEVENS WISSEN.

Note

Wanneer u applicatiegegevens wist, worden de gegevens voor de geselecteerde applicatie permanent van uw apparaat verwijderd. De optie om applicatiegegevens te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.

Het cachegeheugen van de applicatie wissen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Vind en tik op Instellingen > Apps.
  3. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > CACHE WISSEN.

Note

De optie om het cachegeheugen van de applicatie te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.

De standaardinstelling van de applicatie wissen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Vind en tik op Instellingen > Apps.
  3. Selecteer een applicatie of service en tik op Standaard openen > STANDAARD-WAARDEN WISSEN.

Note

De optie om de standaardinstelling van de applicatie te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.