Google Zoeken en Now

Gebruik de Google-app om te zoeken op internet. U kunt ook feeds inschakelen voor regelmatige updates. U kunt bijvoorbeeld verkeersinformatie ontvangen voordat u naar het werk rijdt, populaire restaurants in de omgeving zoeken, de huidige score bekijken van uw favoriete sportteam, en meer. U opent de app door op Icn sony app google search te tikken in de lijst met applicaties, of u kunt een deelvenster in het startscherm reserveren voor snelle toegang en gemakkelijk lezen.

Now-kaarten in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik vervolgens op Instellingen > Google > Zoeken en Now > Now-kaarten.
    3. Tik op de schuifregelaar Kaarten weergeven.

Een deelvenster in het startscherm voor Google Zoeken en Now reserveren

1. Raak een gebied in het startscherm aan en houd het even vast tot het apparaat trilt.
    2. Tik op Icn sony homescreen settings en tik op de Google-feed-schuifregelaar.
    3. U kunt nu naar het meest linkse deelvenster in het startscherm vegen om de interface voor Google Zoeken en Now te openen.

Note

Als u het meest linkse deelvenster reserveert voor Google Zoeken en Now, kan het hoofdvenster van het startscherm niet meer worden gewijzigd en kunnen aan de linkerkant geen andere deelvensters meer worden toegevoegd. Alleen het meest linkse deelvenster kan worden gereserveerd.