Favorieten

Contacten die u als favorieten aanmerkt, verschijnen onder het tabblad Favorieten in de applicatie Contacten samen met uw meest gebruikte contacten of 'topcontacten'. Zo krijgt u sneller toegang tot deze contacten.

Een contact als favoriet toevoegen of verwijderen

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het contact dat u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw favorieten.
  3. Tik op Icn sony infiniteview favorite btn.

Uw favoriete contacten weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op Favorieten.