account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Weergavegrootte

    Gebruik de instelling Weergavegrootte om alle elementen op het scherm, dus niet alleen tekst, groter of kleiner te maken.

    Weergavegrootte instellen

    1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
    3. Tik op Weergavegrootte en stel vervolgens de gewenste weergavegrootte in door op het bereik te tikken.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer