Heb je dit al geprobeerd?

Er zijn een paar dingen die je eerst moet proberen wanneer je problemen ondervindt met je apparaat:

Opnieuw starten

• Druk op de aan/uit-toets en houd deze ingedrukt. Tik in het menu dat verschijnt op Opnieuw opstarten. Het apparaat moet automatisch opnieuw starten.

• Als de hierboven beschreven herstartprocedure niet werkt, maakt u het cover van de sleuf voor de geheugenkaart los. Gebruik vervolgens de punt van een pen of een vergelijkbaar voorwerp om de knop OFF (UIT) in te drukken en ingedrukt te houden. Wacht tot het apparaat automatisch uitschakelt en herstart deze vervolgens.

Bijwerken

Opnieuw instellen

• Zet de oorspronkelijke instellingen van het apparaat terug. Tik onder Instellingen op Back-up maken en resetten > Fabrieksinstellingen resetten > Tablet resetten > Alles wissen. Vergeet niet een back-up te maken van alle belangrijke gegevens in het interne geheugen van uw apparaat!

Note

Als u de beveiligingsfunctie 'Protection by my Xperia' inschakelt op uw apparaat, wordt u, nadat u de standaardinstellingen hebt hersteld, gevraagd om de gegevens voor uw Google™-account in te voeren die zijn gebruikt om 'Protection by my Xperia' te activeren.

• Als u geen toegang hebt tot het menu Instellingen op uw apparaat, verbind het apparaat dan met een computer en gebruik de Xperia™ Companion-software om de fabrieksinstellingen van uw apparaat te herstellen. Open Xperia™ Companion op uw computer en klik op Softwarereparatie. Volg de aanwijzingen op het scherm. Vergeet niet een back-up te maken van alle belangrijke gegevens in het interne geheugen van uw apparaat! Ga voor meer informatie en installatie-instructies naar de Xperia™ Companion-webpagina voor Windows of Mac OS.