TalkBack

TalkBack is een schermleesdienst voor slechtzienden. TalkBack beschrijft met spraak gebeurtenissen en handelingen die op het Android-apparaat worden uitgevoerd. TalkBack beschrijft de gebruikersinterface en leest softwarefouten, meldingen en berichten voor.

TalkBack inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack.
  3. Tik op de schuifregelaar onder TalkBack en tik vervolgens op OK.

Note

Tik op Instellingen en vervolgens tweemaal op het scherm om spraak-, feedback- en touchvoorkeuren van TalkBack aan te passen.

Tip

Er wordt direct een zelfstudie gestart wanneer u TalkBack inschakelt. Als u de zelfstudie wilt afsluiten, tikt u op Icn sony key and back en tikt u twee keer op het scherm.

TalkBack uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  2. Tik op Instellingen en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  3. Tik op Toegankelijkheid door met twee of meer vingers door de lijst te schuiven en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  4. Tik op TalkBack door met twee of meer vingers door de lijst te schuiven en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  5. Tik op de aan-uitschakelaar en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.
  6. Tik op OK en tik vervolgens tweemaal ergens in het scherm.