Foto's maken en video's opnemen

Overzicht van Camera
1 In- of uitzoomen
2 Schakelen tussen de camera aan de voorkant en de hoofdcamera
3 De opnamemodus selecteren
4 Camera aan voorzijde
5 Locatie opslaan
6 Foto's en video's weergeven
7 Foto's maken of video's opnemen
8 Instellingen voor opnamemodus
9 Een stap teruggaan of de camera afsluiten

Een foto nemen vanaf het vergrendelingsscherm

1. Druk kort op de aan-uitknop Icn sony key and power k90 om het scherm te activeren.
  2. Houd Icn sony camera cap mode normal ingedrukt en sleep om de camera te activeren.
  3. Als de camera is geopend, tikt u op Icn sony camera onscreen lock button.

Een foto maken door op de knop op het scherm te tikken

1. Activeer de camera.
  2. Richt de camera op het onderwerp.
  3. Tik op de knop Icn sony camera onscreen button op het scherm. De foto wordt gemaakt zodra u de cameraknop vrijgeeft.

Een selfie maken met de camera aan de voorzijde

1. Activeer de camera.
  2. Tik op Icn sony cam front main.
  3. Tik op de cameratoets Icn sony camera onscreen lock button op het scherm om de foto te maken.

De zoomfunctie gebruiken

• Knijp of spreid uw vingers op het camerascherm als de camera is geopend.
  • U kunt ook omhoog of omlaag drukken op de volumetoets. Tik op Icn sony menu settings l en vervolgens op Meer > Volumeknop gebruiken als om deze functie in te schakelen.

Een video opnemen

1. Activeer de camera.
  2. Als de videomodus niet is geselecteerd, veegt u over het scherm om Icn sony camera switch video te selecteren.
  3. Richt de camera op het onderwerp.
  4. Tik op Icn sony gingerbread cam start recording om de opname te starten.
  5. Tik op Icn sony semc camera pause normal om de opname van een video te onderbreken. Tik op Icn sony gingerbread cam start recording om het opnemen te hervatten.
  6. Tik op Icn sony gingerbread cam stop recording om de opname te stoppen.

Een foto maken tijdens het opnemen van een video

• Tik op Icn sony camera onscreen lock button om een foto te maken tijdens het opnemen van een video. De foto wordt gemaakt zodra u de cameratoets loslaat.

Uw foto's en video's weergeven

1. Schakel de camera in en tik vervolgens op een miniatuurweergave om een foto of video te openen.
  2. Veeg naar links of rechts om uw foto's en video's weer te geven.

Een foto of video verwijderen

1. Zoek de foto of de video die u wilt verwijderen.
  2. Tik op het scherm om de werkbalk weer te geven.
  3. Tik op Icn sony menu delete.
  4. Tik op VERWIJDEREN ter bevestiging.