Tethering met Xperia Link™

Als u een Xperia™-hebt, kunt u uw internetverbinding met een ander Xperia™-apparaat delen. Op deze manier kan uw apparaat verbinding met internet maken zonder dat de eigen wordt gebruikt. Deze functie is handig als u onderweg bent en uw apparaat niet beschikt over een mobiele of ‎Wi-Fi‎ -verbinding of dit niet ondersteunt. Voordat u tethering met Xperia Link™ gebruikt, moet u controleren of de applicatie Xperia Link™ op beide apparaten is geïnstalleerd en ingesteld. Uw Xperia™-apparaat moet bovendien een camera met autofocus hebben.

Note

De applicatie Xperia Link™ wordt uitsluitend ondersteund door Xperia™-apparaten met Android™-versie 4.0 of nieuwer. Als de applicatie Xperia Link™ niet is geïnstalleerd op uw Xperia™-apparaat, kunt u deze applicatie downloaden van Google Play™.