Dagdroom

Dagdroom is een interactieve schermbeveiliger die automatisch kleuren, foto's of een diavoorstelling weergeeft als uw apparaat is gedockt of oplaadt en het scherm niet gebruikt wordt.

Note

Op een apparaat met meerdere gebruikers kan elke gebruiker zijn of haar eigen instellingen voor Dagdroom hebben.

De schermbeveiliging Dagdroom activeren

1. Tik in uw startscherm op Icn sony and app tray tablet .
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Scherm > Dagdromen.
  3. Sleep de schuifregelaar naar rechts.

Inhoud voor de schermbeveiliging Dagdroom selecteren

1. Tik in uw startscherm op Icn sony and app tray tablet .
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Scherm > Dagdromen.
  3. Sleep de schuifregelaar naar rechts.
  4. Selecteer wat u wilt weergeven als de schermbeveiliging actief is.

Instellen wanneer de schermbeveiliging Dagdroom start

1. Tik in uw startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Scherm > Dagdromen.
  3. Sleep de schuifregelaar naar rechts.
  4. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Nu beginnen om de schermbeveiliging Dagdroom direct te starten.
  5. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Wanneer dagdromen en selecteer een van de opties om automatisch activeren in te stellen.