Muziek herkennen met TrackID™

Gebruik de TrackID™-muziekherkenning om een nummer te identificeren dat in uw omgeving wordt afgespeeld. Neem een kort stukje van het nummer op en binnen enkele seconden ziet u info over artiest, titel en album. U kunt tracks kopen die zijn geïdentificeerd door TrackID™ en u kunt TrackID-lijsten bekijken om te zien naar welke muziek TrackID-gebruikers wereldwijd aan het zoeken zijn. Gebruik de applicatie TrackID™ voor optimale resultaten in een rustige omgeving.

Overzicht TrackID op Sony-apparaten

1 Zoeken naar tracks, albums en artiesten
2 Een online TrackID™-profiel aanmaken
3 De huidige hitlijsten bekijken
4 TrackID™-opties weergeven
5 De geschiedenis van uw vorige zoekopdrachten weergeven
6 Bekijken wat andere luisteraars volgen
7 De muziek identificeren die u aan het beluisteren bent

Note

De TrackID™-applicatie en de TrackID™-service worden niet in alle landen/regio's en door alle netwerken en/of aanbieders ondersteund. TrackID™ kan verbinding maken met de service die muziek streamt die in uw land beschikbaar is.

Muziek herkennen met TrackID™-technologie

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet .
  2. Zoek naar en tik op TrackID™ en houd het apparaat dicht bij de muziekbron.
  3. Tik op Icn sony app track id track. Als het nummer wordt herkend door de TrackID™-service, verschijnen de resultaten op het scherm.

Tip

Als u wilt terugkeren naar de startpagina van TrackID™, tikt u op Icn sony key and back.

Artiestinformatie voor een nummer weergeven

1. Zodra de applicatie TrackID™ een track heeft herkend, wordt het resultaat op het TrackID™-startscherm weergegeven.
  2. Blader naar het resultaat dat u wilt weergeven en tik erop.

Een nummer uit de trackgeschiedenis verwijderen

1. Open de applicatie TrackID™ en blader vervolgens naar het nummer dat u wilt verwijderen.
  2. Raak het scherm aan en houd het vast om Icn sony trackid delete weer te geven.
  3. Tik op Icn sony trackid delete.

TrackID™ LIVE gebruiken

Gebruik TrackID™ LIVE om realtime LIVE-trackings van over de hele wereld te zien. U kunt TrackID™ LIVE op twee manieren starten:

• Tik op de kaart op het TrackID™-startscherm.
  • Of druk op Icn sony key menu en tik vervolgens op TrackID™ LIVE.

Tip

U kunt wijzigen hoe snel u trackings wilt zien en u kunt previews van nummers dempen of de demping ongedaan maken.