Dubbele items in de applicatie Contacten vermijden

Als u uw contacten met een nieuw account synchroniseert of op een andere manier contactgegevens importeert, kan dit mogelijk leiden tot dubbele vermeldingen in de applicatie Contacten. Als dit het geval is, kunt u deze duplicaten samenvoegen tot één vermelding. Als u per ongeluk vermeldingen samenvoegt, kunt u ze later ook opnieuw splitsen.

Gekoppelde contacten scheiden

1. Tik op het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het gekoppelde contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Tik op Contactkoppeling verw. > Ontkoppelen.