Het identificatienummer van uw apparaat zoeken

Uw apparaat heeft een uniek identificatienummer (ID). Zorg dat u een kopie bewaart van dit nummer. U kunt dit bijvoorbeeld nodig hebben als u de ondersteuningsdienst Xperia™ Care gebruikt en uw apparaat moet registreren.

Uw ID-nummer van het apparaat bekijken op de etiketlade

Het identificatienummer van Sony-apparaten
  1. Maak het cover van de geheugenkaartsleuf los.
  2. Steek de punt van een uitgevouwen paperclip (of een vergelijkbaar voorwerp met een lange, dunne punt) in het gat in de etiketlade en trek de lade naar buiten om het ID-nummer te bekijken.

Uw ID-nummer van het apparaat bekijken via de apparaatinstellingen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Over tablet > Status.
  3. Scroll naar IDID om het ID-nummer weer te geven.