De geluidsuitvoer verbeteren

U kunt het geluid van uw apparaat verbeteren door handmatig individuele geluidsinstellingen in te schakelen, zoals de equalizer en surroundgeluid. U kunt de volumebalans inschakelen om volumeverschillen tussen nummers en video's te beperken. U kunt de kwaliteit van gecomprimeerde muziekbestanden verbeteren naar een kwaliteit die hogeresolutiegeluid benadert als u een hoofdtelefoon met kabel gebruikt.

De geluidsweergave handmatig verbeteren

1. Tik in uw startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Geluid en melding > Geluidsinstellingen.
  3. Sleep de schuifregelaar naast ClearAudio+ naar rechts.

Geluidsinstellingen handmatig aanpassen

1. Tik vanaf de startpagina op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Geluid en melding > Geluidsinstellingen.
  3. Sleep de schuifregelaar naast ClearAudio+ naar links.
  4. Tik op Geluidseffecten > Equalizer.
  5. Pas de geluidsinstellingen aan door de knoppen van de frequentieband omhoog of omlaag te slepen.

Note

Handmatig aanpassen van instellingen voor geluidsuitvoer heeft geen invloed op applicaties voor gesproken communicatie. De geluidskwaliteit van een gesprek verandert bijvoorbeeld niet.

Volumeverschillen beperken met de Dynamische normalisator

1. Tik vanaf de startpagina op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Geluid en melding > Geluidsinstellingen.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Volumebalans naar rechts.