Applicaties downloaden van Google Play™

Google Play™ is de officiële online-winkel van Google voor het downloaden van applicaties, spelletjes, muziek, films en boeken. Het bevat zowel gratis als betaalde applicaties. Voordat u met downloaden vanaf Google Play™ begint, moet u voor een werkende internetverbinding zorgen.

Note

U moet beschikken over een Google™-account om Google Play™ te kunnen gebruiken. Google Play™ is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Een applicatie downloaden van Google Play™

1. Vanaf de Startscherm, tik op Icn sony and app tray tablet.
  2. Vind en tik op Play Store.
  3. Zoek een item dat u wilt downloaden door te bladeren door categorieën of via de zoekfunctie.
  4. Tik op het item waarvoor u de details wilt weergeven en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Note

Sommige applicaties kunnen toegang nodig hebben tot gegevens, instellingen en diverse functies op uw apparaat om goed te kunnen werken. Installeer en geef alleen toestemming aan applicaties die u vertrouwt. U kunt de verleende toestemmingen aan een gedownloade applicatie bekijken en tevens de status ervan wijzigen door op de applicatie te tikken onder Instellingen > Apps.