Een back-up maken van contacten

U kunt een geheugenkaart of USB-opslag gebruiken om een back-up te maken van contacten. Zie Contacten overbrengen voor meer informatie over het herstellen van contacten op uw apparaat.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Tik op het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Druk op Icn sony key menu en tik op Contacten exporteren > SD-kaart.
  3. Tik op OK.

Alle contacten exporteren naar de USB-geheugenstick

Note

Als u volgens deze methode contacten exporteert, moet u het apparaat eerst aansluiten op een USB-opslagapparaat, zoals een USB-stick of een externe harde schijf, via de USB Hostadapterkabel. Zie Uw apparaat aansluiten op USB-accessoires voor meer informatie over het aansluiten van het apparaat op een USB-opslagapparaat.

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Contacten exporteren> USB-opslag.
  3. Tik op OK.