account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Datum en tijd

U kunt de datum en tijd op uw apparaat wijzigen.

De datum handmatig instellen

  1. Tik op het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Datum en tijd.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Automatische tijd en datum naar links.
  4. Tik op Datum instellen.
  5. Blader omhoog of omlaag om de gewenste datum te selecteren.
  6. Tik op OK.

De tijd handmatig instellen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Datum en tijd.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Automatische tijd en datum naar links.
  4. Tik op Tijd instellen.
  5. Selecteer de betreffende waarden voor uur en minuut.
  6. Tik op OK.

De tijdzone instellen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Datum en tijd.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Automatische tijdzone naar links.
  4. Tik op Tijdzone selecteren.
  5. Selecteer een optie.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer