Volume-instellingen

U kunt het beltoonvolume aanpassen voor binnenkomende gesprekken en meldingen, en voor muziek- en videoweergave.

Het beltoonvolume aanpassen met de volumetoetsen

• Beweeg de volumetoets omhoog of omlaag.

Het afspeelvolume van media aanpassen met de volumetoets

• Druk de volumetoets omhoog of omlaag wanneer u muziek afspeelt of een video bekijkt. Dit functioneert ook als het scherm is vergrendeld.

De trilstand inschakelen

• Druk op de volumetoets omlaag of omhoog totdat Icn sony stat sys ringer vibrate op de statusbalk verschijnt.

De volumeniveaus aanpassen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid en melding.
  3. Sleep de volumeschuifregelaars naar de gewenste posities.

Note

U kunt ook op de volumetoets-omhoog of -omlaag drukken en vervolgens op Icn sony adjust volumn tikken om de volumeniveaus van de ringtone, het afspelen van media of de alarmen afzonderlijk aan te passen.

Het apparaat instellen om te trillen bij binnenkomende oproepen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid en melding.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Ook trillen voor oproepen naar rechts.

Een ringtone instellen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Geluid en melding > Beltoon telefoon.
  3. Selecteer een optie in de lijst of tik op Icn sony browser add om een muziekbestand op het apparaat te selecteren.
  4. Tik op Gereed om uw keuze te bevestigen.

Het meldingsgeluid selecteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Geluid en melding > Meldingsgeluid.
  3. Selecteer een optie in de lijst of tik op Icn sony browser add om een muziekbestand op het apparaat te selecteren.
  4. Tik op Gereed om uw keuze te bevestigen.

Tip

Sommige applicaties hebben hun eigen, specifieke meldingsgeluiden die u kunt selecteren in de instellingen van de applicatie.

Aanraaktonen inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Geluid en melding > Andere geluiden.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Tonen toetsenblok en Aanraakgeluiden naar rechts.