account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Slow talk

Met de functie Slow talk vertraagt u de spraak van de ander tijdens het bellen.

Slow Talk in- of uitschakelen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
  3. Versleep de schuifregelaar naast Langzame spraak naar de positie in of uit.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer