Mobiele netwerken selecteren

Afhankelijk van welke mobiele netwerken beschikbaar zijn waar u bent, schakelt uw apparaat automatisch tussen de mobiele netwerken. U kunt uw apparaat ook handmatig instellen om toegang te krijgen tot een bepaald type mobiel netwerk, bijvoorbeeld WCDMA of GSM.

Afhankelijk van het type of modus van netwerk waarmee u verbinding hebt, worden verschillende statuspictogrammen in de statusbalk weergegeven. Ga naar Statuspictogrammen om de verschillende statuspictogrammen te zien.

Een netwerkmodus selecteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken.
  3. Tik op Voorkeursnetwerktype, en selecteer daarna een netwerkmodus.

Handmatig een ander netwerk selecteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken > Netwerkproviders.
  3. Tik op Zoekmodus en selecteer vervolgens Handmatig.
  4. Selecteer een netwerk.

Note

Als u handmatig een netwerk selecteert, zoekt het apparaat niet naar andere netwerken, ook niet wanneer u zich buiten het bereik van het geselecteerde netwerk begeeft.

Automatische netwerkselectie activeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken > Netwerkproviders.
  3. Tik op Zoekmodus en selecteer vervolgens Automatisch.