Gesprekken beperken

U kunt alle categorieën of slechts bepaalde categorieën van inkomende en uitgaande gesprekken blokkeren. Als u een PIN2-code hebt ontvangen van uw serviceprovider, kunt u een lijst met vaste nummers gebruiken om uitgaande gesprekken te beperken. Als u een abonnement met een voicemailservice hebt, kunt u alle inkomende gesprekken van een bepaald contact rechtstreeks doorsturen naar de voicemail. Als u een bepaald nummer wilt blokkeren, kunt u naar Google Play™ gaan en toepassingen downloaden die deze functie ondersteunen.

Note

FDN wordt niet ondersteund door alle netwerkproviders. Neem contact op met uw netwerkprovider om te controleren of uw simkaart of netwerkservice FDN ondersteunt.

Inkomende of uitgaande gesprekken blokkeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
  3. Tik op Oproep blokkeren en selecteer vervolgens een optie.
  4. Voer het wachtwoord in en tik op Inschakelen.

Note

Wanneer u gespreksblokkering voor de eerste keer instelt, moet u een wachtwoord invoeren om de gespreksblokkeringsfunctie te activeren. U moet hetzelfde wachtwoord later gebruiken als u de gespreksblokkeringsinstellingen wilt bewerken.

Vaste belservice in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Oproep > Vaste nummers.
  3. Tik op Vaste nummers activeren of Vaste nummers deactiveren.
  4. Voer uw PIN2-code in en tik op OK.

De lijst met geaccepteerde ontvangers voor gesprekken openen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep > Vaste nummers > Vaste nummers.

De PIN2-code voor de simkaart wijzigen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
  3. Tik op Vaste nummers > PIN2-code wijzigen.
  4. Voer de oude PIN2-code voor de simkaart in en tik op OK.
  5. Voer de nieuwe PIN2-code voor de simkaart in en tik op OK.
  6. Bevestig de nieuwe PIN2-code en tik op OK.

Inkomende oproepen van een bepaald contact rechtstreeks naar voicemail doorschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Tik vervolgens op Icn sony app phonebook.
  3. Selecteer het contact waarvoor u alle inkomende oproepen automatisch naar voicemail wilt doorschakelen.
  4. Tik op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact > Icn sony key menu.
  5. Markeer het selectievakje naast Alle oproepen naar voicemail.
  6. Tik op OPSLAAN.