Navigeren door applicaties

U kunt tussen applicaties navigeren met de navigatietoetsen, de favorietenbalk en het venster met onlangs gebruikte applicaties, waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen alle onlangs gebruikte applicaties. De navigatietoetsen zijn de starttoets, de toets Recente apps en de terug-toets. Bepaalde applicaties worden gesloten wanneer u op de starttoets Icn sony key and home drukt om af te sluiten. Andere applicaties kunnen actief blijven op de achtergrond of kunnen worden onderbroken. Als de applicatie wordt onderbroken of actief is op de achtergrond, kunt u, de volgende keer wanneer u de applicatie opent, doorgaan waar u gebleven was.

Het venster met onlangs gebruikte toepassingen openen

• Druk op Icn sony key open recent apps .

Alle recent gebruikte applicaties sluiten

• Tik op Icn sony key open recent apps en tik vervolgens op Icn sony recent apps delete all.

Een menu in een toepassing openen

• Druk tijdens het gebruik van de toepassing op Icn sony key menu.

Note

Niet in alle toepassingen is een menu beschikbaar.