Videocontent beheren

Handmatig informatie over films ophalen

1. Controleer of uw apparaat over een actieve gegevensverbinding beschikt.
  2. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de zoombesturingselementen weer te geven.
  3. Tik op Icn sony key menu > Informatie.
  4. Tik op Icn sony key menu > Informatie zoeken.
  5. Typ in het zoekveld trefwoorden voor de video en tik op de bevestigingstoets op het toetsenbord. Alle overeenkomsten worden in een lijst weergegeven.
  6. Selecteer een zoekresultaat en tik op Gereed. Het downloaden van de informatie begint.

Note

U kunt automatisch informatie ophalen over nieuw toegevoegde video's telkens wanneer de Video-applicatie opent, als u de knop Videodetails ophalen onder Instellingen activeert.

Tip

Als de gedownloade informatie onjuist is, zoekt u nogmaals met andere trefwoorden.

Informatie over een video wissen

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de zoombesturingselementen weer te geven.
  2. Tik op Icn sony key menu > Informatie.
  3. Tik op Icn sony key menu > Info wissen.

Een video verwijderen

1. Tik vanuit het startscherm op Icn sony and app tray tablet en tik vervolgens op Video.
  2. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts om het startmenu voor Video te openen en blader naar het videobestand dat u wilt verwijderen.
  3. Houd de videominiatuur aangeraakt en tik in de lijst die wordt weergegeven op Verwijderen.
  4. Tik opnieuw op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.