account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Grote tekst

Schakel de optie Grote tekst in om het standaardformaat van tekst op het apparaat te vergroten.

Grote tekst in- of uitschakelen

  1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Vind en tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Grote tekst.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer