account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Applicaties downloaden van Google Play™

Google Play™ is de officiële onlinewinkel van Google voor het downloaden van applicaties, spelletjes, muziek, films en boeken. Het bevat zowel gratis als betaalde applicaties. Voordat u begint met downloaden van Google Play™, zorgt u voor een functionerende internetverbinding, bij voorkeur via ‎Wi-Fi‎ , om de kosten van dataverkeer te beperken.

Note

U moet beschikken over een Google™-account om Google Play™ te kunnen gebruiken. Google Play™ is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Een applicatie downloaden van Google Play™

  1. Vanaf de Startscherm, tik op Icn sony and app tray tablet.
  2. Vind en tik op Play Store.
  3. Zoek een item dat u wilt downloaden door te bladeren door categorieën of via de zoekfunctie.
  4. Tik op het item waarvoor u de details wilt weergeven en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Note

Sommige applicaties kunnen toegang nodig hebben tot gegevens, instellingen en diverse functies op uw apparaat om goed te kunnen werken. Installeer en geef alleen toestemming aan applicaties die u vertrouwt. U kunt de verleende toestemmingen aan een gedownloade applicatie bekijken en tevens de status ervan wijzigen door op de applicatie te tikken onder Instellingen > Apps.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer