Het gebruik van dataverkeer onderweg

Wanneer u onderweg bent en niet in de buurt van uw mobiele thuisnetwerk bent, moet u mogelijk verbinding maken met internet met behulp van mobiele dataverkeer. In dit geval schakelt u dataroaming in op het apparaat. Wanneer u dataroaming inschakelt, kunnen daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Het wordt aangeraden om vooraf te controleren wat de kosten zijn.

Note

Als u een apparaat met meerdere gebruikers deelt, moet u misschien inloggen als de eigenaar, d.w.z. de primaire gebruiker, om dataroaming in of uit te schakelen.

Data roaming activeren

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Vind en tik op Instellingen > Meer >Mobiele netwerken.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Gegevensroaming naar rechts.

Note

U kunt data roaming activeren wanneer gegevensverkeer is uitgeschakeld.