Kleurcorrectie

Met de instelling Kleurcorrectie kunt u aanpassen hoe kleuren op het scherm worden weergegeven voor gebruikers die kleurenblind zijn of moeite hebben kleuren te onderscheiden.

Kleurcorrectie activeren

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Vind en tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Kleurcorrectie.
  3. Tik op de aan-/uitknop.
  4. Tik op Correctiemodus en selecteer vervolgens de juiste kleurgevoeligheid.

Note

Kleurcorrectie is momenteel een experimentele functie die de prestaties van het apparaat kan beïnvloeden.