Surfen op internet

De Google Chrome™-webbrowser voor Android™-apparaten wordt voor de meeste landen vooraf geïnstalleerd geleverd. Ga naar http://support.google.com/chrome en klik op de link "Chrome for Mobile" voor meer gedetailleerde informatie over het gebruik van deze webbrowser.

Bladeren met Google Chrome™

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Ga naar en tik op Icn sony app chrome.
  3. Als u Google Chrome™ voor het eerst gebruikt, selecteer dan of u zich wilt aanmelden bij een Google™-account of anoniem wilt bladeren met Google Chrome™.
  4. Voer een zoekterm of webadres in het zoek- en adresveld in en tik vervolgens op Ga op het toetsenbord.