account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Gezichtsherkenning

De camera herkent automatisch gezichten en geeft ze aan door middel van een kader. Met een gekleurd kader wordt aangegeven op welk gezicht wordt scherpgesteld. Er wordt scherpgesteld op het gezicht dat zich het dichtst bij de camera bevindt. U kunt ook op een van de kaders tikken om te bepalen op welk gezicht moet worden scherpgesteld.

Gezichtsdetectie inschakelen

  1. Veeg op het scherm naar Icn sony camera mode manual Handmatig opnamemodus.
  2. Tik op Icn sony menu settings l.
  3. Vind en tik op Scherpstel-modus > Gezichtsherkenning.

Een foto maken met gezichtsdetectie

  1. Wanneer de camera is geopend en Gezichtsherkenning is ingeschakeld, richt u de camera op uw onderwerp. Er kunnen tot 5 gezichten worden gedetecteerd en elk gedetecteerd gezicht wordt in een kader geplaatst.
  2. Tik op het kader dat u wilt selecteren voor scherpstelling. Tik niet op een kader als u de scherpstelling automatisch wilt laten bepalen.
  3. Met een gekleurd kader wordt het gezicht aangegeven waarop wordt scherpgesteld. Tik op het scherm om de foto te maken.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer