In elkaar zetten

Er zit plastic beschermfolie op het scherm. U moet de beschermfolie lostrekken voordat u het aanraakscherm kunt gebruiken. Als u dat niet doet, werkt het aanraakscherm mogelijk niet goed.

De nano-SIM-kaart en de geheugenkaart plaatsen

SIM-kaart plaatsen in Sony-apparaten

Note

Snij of knip niet in de SIM-kaart, bijvoorbeeld met een mes of een schaar, omdat dit het apparaat kan beschadigen.

1. Open de cover van de nano-SIM-kaart-/geheugenkaartsleuf.
  2. Trek de nano-SIM-kaartlade naar buiten met een vingernagel.
  3. Plaats de SIM-kaart stevig in de juiste positie, zoals is aangegeven in de afbeelding.
  4. Plaats de geheugenkaart in de juiste positie in de sleuf, zoals is aangegeven in de afbeelding.
  5. Duw de houder voorzichtig helemaal terug in de sleuf.

De nano-simkaart verwijderen

SIM-kaart verwijderen uit Sony-apparaten
  1. Verwijder de cover van de sleuf van de nano-simkaart.
  2. Gebruik een vingernagel of een ander voorwerp om de nano-simkaarthouder naar buiten te trekken.
  3. Verwijder de nano-simkaart.
  4. Steek de nano-simkaarthouder weer in de sleuf.
  5. Plaats de cover terug.

De geheugenkaart verwijderen

1. Schakel het apparaat uit en verwijder het klepje van de geheugenkaartsleuf.
  2. Duw de geheugenkaart naar binnen en laat deze onmiddellijk los.
  3. Trek de geheugenkaart helemaal naar buiten en verwijder deze.
  4. Plaats het klepje terug.

Tip

U kunt ook de geheugenkaart verwijderen zonder het apparaat uit te schakelen zoals beschreven in stap 1. Als u deze methode wilt gebruiken, moet u eerst de geheugenkaart ontkoppelen. Tik op Instellingen > Opslagruimte, tik vervolgens op Icn sony eject3 naast SD-kaart en volg de overige bovenstaande instructies