Ik kan geen verbinding maken met een Wi-Fi®-hotspot

• Start het apparaat opnieuw.

• Schakel Wi-Fi® uit en vervolgens weer in.

• Controleer of u binnen het bereik van de Wi-Fi®-router bent. Controleer de Wi-Fi® signaalsterkte Pictogram Wi-Fi signaal in de statusbalk. Als het signaal zwak is of er geen signaal is, gaat u dichter naar de Wi-Fi®-hotspot toe, oftewel het apparaat dat voor het Wi-Fi®-netwerk zorgt.

• Bij sommige Wi-Fi®-netwerken moet u inloggen bij een webpagina, voordat u toegang hebt tot het netwerk. Open de webbrowser op uw apparaat om in te loggen. Neem contact op met de Wi-Fi®-netwerkbeheerder voor meer informatie.

• Als u op een plek bent met meerdere Wi-Fi®-hotspots, controleert u of u de juiste hebt geselecteerd.