Heb je dit al geprobeerd?

Er zijn een paar dingen die je eerst moet proberen wanneer je problemen ondervindt met je apparaat:

Herstarten

• Druk op de aan-uitknop en houd deze ingedrukt. Tik in het menu dat verschijnt, op Opnieuw opstarten. Het apparaat moet automatisch herstarten.

• Als de hierboven beschreven herstartprocedure niet werkt, maakt u de afdekking van de geheugenkaartsleuf los. Gebruik vervolgens de punt van een pen of een vergelijkbaar voorwerp om de knop OFF (UIT) ingedrukt te houden. Nadat het apparaat enkele malen achter elkaar trilt, kunt u de OFF-knop loslaten. Het apparaat schakelt automatisch uit en start vervolgens opnieuw op.

Bijwerken

Opnieuw instellen

• Zet de oorspronkelijke instellingen van het apparaat terug. Tik onder Instellingen op Back-up maken en resetten > Fabrieksinstellingen resetten > Tablet resetten > Alles wissen. Vergeet niet een back-up te maken van alle belangrijke gegevens in het interne geheugen van uw apparaat!
      NoteAls u de beveiligingsfunctie 'Protection by my Xperia' inschakelt op uw apparaat, wordt u, nadat u de standaardinstellingen hebt hersteld, gevraagd om de gegevens voor uw Google™-account in te voeren die zijn gebruikt om 'Protection by my Xperia' te activeren.

• Als u geen toegang hebt tot het menu Instellingen op uw apparaat, verbind het apparaat dan met een computer en gebruik de Xperia™ Companion-software om de fabrieksinstellingen van uw apparaat te herstellen. Open Xperia™ Companion op uw computer en klik op Softwarereparatie. Volg de aanwijzingen op het scherm. Vergeet niet een back-up te maken van alle belangrijke gegevens in het interne geheugen van uw apparaat! Ga voor meer informatie en installatie-instructies naar de Xperia™ Companion-webpagina voor Windows of Mac OS.