account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Favoriete radiozenders

Een zender als favoriet opslaan

  1. Ga wanneer de radio is geopend naar de zender die u wilt opslaan als favoriet.
  2. Tik op Icn sony and radio favourite on.
  3. Voer een naam in en selecteer een kleur voor de zender. Druk vervolgens op Opslaan.

Luisteren naar een favoriete radiozender

  1. Tik op Icn sony radio favourite list.
  2. Selecteer een optie.

Een zender als favoriet verwijderen

  1. Ga als de radio is geopend naar de zender die u wilt verwijderen.
  2. Tik op Icn sony infiniteview favorite btn en vervolgens op VERWIJDEREN.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer