Uw apparaat voor de eerste keer inschakelen

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt er een setup wizard weergegeven om u te helpen bij het instellen van basisinstellingen, het aanmelden bij een aantal accounts, en het personaliseren van uw apparaat. Als u bijvoorbeeld een Sony Entertainment Network- of Google™-account hebt, kunt u zich hier aanmelden en het direct instellen.

Tip

U kunt de setup wizard ook later vanuit het Instellingenmenu openen. Voor het openen van de setup wizard op een apparaat met meerdere gebruikers, moet u aangemeld zijn als eigenaar, oftewel als primaire gebruiker.

Het apparaat inschakelen

De Sony Smartphone inschakelen

1. Houd de aan/uit-toets Icn sony key and power k90 ingedrukt totdat het apparaat gaat trillen.
  2. Voer de pincode van uw SIM-kaart in wanneer hierom wordt gevraagd en tik vervolgens op Icn sony text input light enter.
  3. Wacht even tot het apparaat start.

Het apparaat uitschakelen

1. Houd de aan-uitknop Icn sony key and power k90 ingedrukt tot het optiemenu wordt weergegeven.
  2. Tik in het optiemenu op Uitschakelen.

Note

Het kan even duren voordat het apparaat uit gaat.