Volume-instellingen

U kunt het beltoonvolume aanpassen voor binnenkomende gesprekken en meldingen, en voor muziek- en videoweergave.

Het beltoonvolume aanpassen met de volumetoetsen

• Beweeg de volumetoets omhoog of omlaag.

Het afspeelvolume van media aanpassen met de volumetoets

• Druk de volumetoets omhoog of omlaag wanneer u muziek afspeelt of een video bekijkt. Dit functioneert ook als het scherm is vergrendeld.

De trilstand inschakelen

• Druk op de toets volume omlaag of omhoog totdat Icn sony stat sys ringer vibrate verschijnt.

Het geluidsniveau aanpassen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid.
  3. Sleep de schuifregelaar voor het volume naar de gewenste positie.

Note

U kunt ook op de volumetoets-omhoog of -omlaag drukken en op Icn sony music equalizer select tikken om de volumeniveaus van de ringtone, het afspelen van media of de alarmen afzonderlijk aan te passen.

Het apparaat instellen om te trillen bij binnenkomende oproepen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid.
  3. Tik op de Ook trillen voor oproepen-schuifregelaar om de functie in te schakelen.

Een ringtone instellen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Beltoon telefoon.
  3. Selecteer een optie in de lijst of tik op Icn sony menu add om een muziekbestand op het apparaat te selecteren.
  4. Tik op Gereed om uw keuze te bevestigen.

Het meldingsgeluid selecteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Meldingsgeluid.
  3. Selecteer een optie in de lijst of tik op Icn sony menu add om een muziekbestand op het apparaat te selecteren.
  4. Tik op Gereed om uw keuze te bevestigen.

Tip

Sommige applicaties hebben hun eigen, specifieke meldingsgeluiden die u kunt selecteren in de instellingen van de applicatie.

Aanraaktonen inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Geluid > Andere geluiden.
  3. Tik op de schuifregelaars om de diverse aanraaktonen naar wens in of uit te schakelen.