Overzicht van Smart Connect

Overzicht Smart Connect op de Sony Xperia™
1 Tik om beschikbare accessoires weer te geven
2 Tik om beschikbare gebeurtenissen weer te geven
3 Voeg een gebeurtenis toe
4 Bekijk de menuopties
5 Tik om een gebeurtenis te activeren
6 Tik om details van een gebeurtenis weer te geven

Een Smart Connect™-gebeurtenis maken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal, tik op Other > Icn sony app smart connect.
  2. Als u Smart Connect™ voor het eerst opent, tikt u op OK om het introductiescherm af te sluiten.
  3. Tik in het tabblad Gebeurtenis op Icn sonynew window holo dark.
  4. Als u voor het eerst een gebeurtenis maakt, tikt u nogmaals op OK om het introductiescherm af te sluiten.
  5. Voeg voorwaarden toe waaronder u de gebeurtenis wilt activeren. Een voorwaarde is bijvoorbeeld de verbinding met een accessoire of een bepaald tijdsinterval, of beide.
  6. Tik op Icn sony create event next om verder te gaan.
  7. Voeg toe wat u wilt dat er gebeurt wanneer u verbinding met een accessoire maakt en stel naar wens andere instellingen in.
  8. Tik op Icn sony create event next om verder te gaan.
  9. Geef een naam aan de gebeurtenis en tik op STOPPEN.

Note

Om een Bluetooth®-accessoire toe te voegen, moet u deze eerst koppelen met uw apparaat.

Een Smart Connect™-gebeurtenis bewerken

1. Start de applicatie Smart Connect™.
  2. Tik op het tabblad Gebeurtenis op een gebeurtenis.
  3. Als de gebeurtenis is uitgeschakeld, tikt u op de schuifregelaar om deze in te schakelen.
  4. Tik op GEBEURTENIS BEWERKEN en wijzig de instellingen naar wens.

Een gebeurtenis verwijderen

1. Start de applicatie Smart Connect™.
  2. Houd op het tabblad Gebeurtenis de gebeurtenis aangeraakt die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Gebeurtenis verwijderen.
  3. Tik op VERWIJDEREN ter bevestiging.

Tip

U kunt ook op de gebeurtenis tikken die u wilt verwijderen en vervolgens op Icn sony key menu > Gebeurtenis verwijderen > VERWIJDEREN tikken.

Smart Connect™ instellen om binnenkomende berichten voor te lezen

1. Start de applicatie Smart Connect™.
  2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
  3. Markeer het selectievakje naast Tekst naar spraak > INSCHAKELEN.

Note

Als deze functie is ingeschakeld, worden alle binnenkomende berichten voorgelezen. Ter bescherming van uw privacy is het verstandig om deze functie uit te schakelen als u uw apparaat in het openbaar of op uw werk gebruikt.