Snelkoppelingen en mappen

Gebruik snelkoppelingen en mappen voor het beheren van uw applicaties en om uw startscherm overzichtelijk te houden.

Snelkoppelingen en mappen op Sony Smartphones

1 Open een applicatie met een snelkoppeling
2 Open een map met applicaties

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Raak een leeg gebied in het Startscherm aan en houd dit even vast.
  2. Tik in het instelmenu op Widgets > Snelkoppelingen.
  3. Blader door de lijst en selecteer een applicatie. De geselecteerde applicatie wordt toegevoegd aan het Startscherm.

Een item op het startscherm verplaatsen

• Houd het item aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een item van de startpagina verwijderen

• Houd het item aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar Verwijderen van startscherm boven aan het scherm.

Een map op het startscherm maken

• Houd het pictogram of de snelkoppeling van een applicatie aangeraakt tot het apparaat trilt; sleep het vervolgens naar het pictogram of de snelkoppeling van een andere applicatie.

Items toevoegen aan een map op het startscherm

• Houd een item aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar de map.

Een map op het startscherm hernoemen

1. Tik op de map om deze te openen.
  2. Raak de titelbalk van de map aan om het veld Mapnaam weer te geven.
  3. Voer de naam van de nieuwe map in en tik op Gereed.