Contactinformatie verzenden

Uw visitekaartje verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op IK.
  3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Delen.
  4. Selecteer een beschikbare overdrachtsmethode en volg de instructies op het scherm.

Een contact verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het contact waarvan u de details wilt verzenden.
  3. Tik op Icn sony key menu en tik vervolgens op Delen.
  4. Selecteer een beschikbare overdrachtsmethode en volg de instructies op het scherm.

Meerdere contacten tegelijkertijd verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Raak een contact aan en houd het even vast en schakel vervolgens de selectievakjes naast de contacten die u wilt delen in of uit.
  3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Delen.
  4. Selecteer een beschikbare overdrachtsmethode en volg de instructies op het scherm.

Alle contacten verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Druk op Icn sony key menu en tik vervolgens op Importeren/exporteren > Alle contacten delen om alle contacten te exporteren.
  3. Sleep de statusbalk omlaag. Tik op de melding zodra het exporteren is voltooid.
  4. Selecteer een beschikbare overdrachtmethode en volg de instructies op het scherm.