E-mailberichten verzenden en ontvangen

Overzicht postvak IN op Sony Smartphones
1 Menu en lijst weergeven van alle e-mailaccounts en mappen
2 Zoeken naar e-mailberichten
3 Instellingen en opties openen
4 Lijst met e-mailberichten
5 Een e-mailbericht schrijven

Nieuwe e-mailberichten downloaden

• Open het postvak IN en veeg naar beneden in de berichtenlijst.

Note

Voordat u probeert om nieuwe e-mailberichten te downloaden, moet u controleren of u een actieve gegevensverbinding hebt. Zie voor meer informatie over het opzetten van gegevensverbindingen Internet- en MMS-instellingen .

E-mailberichten lezen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op E-mail.
  3. Tik als u meerdere e-mailaccounts hebt op Icn sony app calendar l en selecteer het account dat u wilt controleren. Tik op Icn sony app calendar l en vervolgens op Gecombineerd Postvak IN als u al uw e-mailaccounts tegelijkertijd wilt controleren.
  4. Blader omhoog of omlaag in het postvak IN en tik op het e-mailbericht dat u wilt lezen.

Een e-mailbericht maken en verzenden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op E-mail.
  2. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, tikt u op Icn sony app calendar l en selecteert u het account waarmee u de e-mail wilt verzenden.
  3. Tik op Icn sony conv new message en typ de naam of het e-mailadres van de ontvanger en selecteer een of meer ontvangers uit de vervolgkeuzelijst.
  4. Voer het onderwerp en de berichttekst van de e-mail in en tik op Icn sony menu send holo light.

Een e-mailbericht beantwoorden

1. Zoek en raak in het postvak IN het bericht aan waarop u wilt antwoorden en houd het vast. Tik vervolgens op Antwoord of Allen antwoorden.
  2. Voer uw antwoord in en tik op Icn sony menu send holo light.

Een e-mailbericht doorsturen

1. Raak in het postvak IN het bericht aan dat u wilt doorsturen en houd het vast. Tik vervolgens op Doorsturen.
  2. Typ de naam of het e-mailadres van de ontvanger en selecteer een of meer ontvangers uit de vervolgkeuzelijst.
  3. Voer de tekst van het bericht in en tik vervolgens op Icn sony menu send holo light.

Een bijlage voor een e-mailbericht opslaan of weergeven

1. Tik op het e-mailbericht met de bijlage die u wilt weergeven. E-mailberichten met bijlagen worden aangegeven met Icn sony menu attachment.
  2. Zodra het e-mailbericht wordt geopend, zoekt u de bijlage in de berichttekst van de e-mail en tikt u op OPSLAAN of WEERGEVEN ernaast.

Het e-mailadres van een afzender opslaan bij uw contacten

1. Tik op een bericht in uw postvak IN.
  2. Tik op de naam van de afzender, tik op Toevoegen aan contacten en tik vervolgens op OK.
  3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
  4. Bewerk zonodig de contactgegevens en tik op OPSLAAN.