Muziek herkennen met TrackID™

Gebruik de TrackID™-muziekherkenning om een nummer te identificeren dat in uw omgeving wordt afgespeeld. Neem een kort stukje van het nummer op en binnen enkele seconden ziet u info over artiest, titel en album. U kunt tracks kopen die zijn geïdentificeerd door TrackID™ en u kunt TrackID-lijsten bekijken om te zien naar welke muziek TrackID-gebruikers wereldwijd aan het zoeken zijn. Gebruik de applicatie TrackID™ voor optimale resultaten in een rustige omgeving.

Overzicht TrackID op Sony Smartphones

1 Tik op Icn sony app calendar l om het startschermmenu van TrackID™ te openen
2 Bekijk de geschiedenis van uw vorige zoekopdrachten
3 Verken toptracks, populaire afspeellijsten, nieuwe nummers en meer
4 Bekijk wat andere luisteraars volgen
5 Zoek tracks, albums en artiesten
6 Herken de muziek waar u naar luistert

Note

De TrackID™-applicatie en bepaalde functies van de TrackID™-service worden mogelijk niet in alle landen of regio's of voor alle netwerken en serviceproviders ondersteund. TrackID™ kan verbinding maken met de service die muziek streamt die in uw land beschikbaar is.

Muziek herkennen met TrackID™-technologie

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op TrackID™ en houd het apparaat dicht bij de muziekbron.
  3. Tik op Icn sony app track id track. Als het nummer door de TrackID™-service wordt herkend, verschijnen de resultaten op het scherm.

Tip

Als u wilt terugkeren naar het startscherm van TrackID™, tikt u op Icn sony key and back.

Artiestinformatie voor een nummer weergeven

1. Zodra de applicatie TrackID™ een track heeft herkend, wordt het resultaat op het TrackID™-startscherm weergegeven.
  2. Blader naar het resultaat dat u wilt weergeven en tik erop.

Een nummer uit de trackgeschiedenis verwijderen

1. Open de applicatie TrackID™ en blader naar het nummer dat u wilt verwijderen.
  2. Raak het scherm aan en houd het even vast om Icn sony small app delete weer te geven.
  3. Tik op Icn sony small app delete.

TrackID™ LIVE gebruiken

Gebruik TrackID™ LIVE om realtime LIVE-trackings van over de hele wereld te zien.

• Open de applicatie TrackID™ en tik op het tabblad LIVE.

Tip

U kunt wijzigen hoe snel u trackings wilt zien en u kunt previews van nummers dempen of de demping ongedaan maken.