Uw apparaat voor betalingen gebruiken

U kunt uw apparaat gebruiken om te betalen zonder uw echte portemonnee te hoeven pakken en u kunt alle betaalservices op één plaats beheren. Wanneer u een betaling uitvoert, moet u niet vergeten de NFC-functie in te schakelen voordat u met uw apparaat een kaartlezer aanraakt. Zie NFC voor meer informatie over NFC.

Note

NFC-betalingen worden alleen ondersteund wanneer een SIM-kaart met ingeschakelde NFC in sleuf 1 van de SIM-kaart geplaatst is. Mobiele betaalservices zijn mogelijk niet in uw regio beschikbaar.

Betaalservices beheren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer > Tikken en betalen. Er verschijnt een lijst met betaalservices.
  3. Beheer de betaalservices naar eigen inzicht. U kunt bijvoorbeeld instellen welke betaalservice standaard wordt gebruikt.