Navigeren door applicaties

U kunt tussen applicaties navigeren met de navigatietoetsen en het venster met onlangs gebruikte applicaties, waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen alle onlangs gebruikte applicaties. De navigatietoetsen zijn de terug-toets, de starttoets en de toets Recente apps. U kunt ook twee applicaties in één keer op het scherm openen met de modus voor gesplitst scherm indien de applicatie de functie voor meerdere schermen ondersteunt. Bepaalde applicaties worden gesloten wanneer u op de starttoets Icn sony key and home drukt om af te sluiten. Andere applicaties kunnen actief blijven op de achtergrond of kunnen worden onderbroken. Als de applicatie wordt onderbroken of actief is op de achtergrond, kunt u, de volgende keer wanneer u de applicatie opent, doorgaan waar u gebleven was.

Het venster met onlangs gebruikte toepassingen openen

• Druk op Icn sony key open recent apps .

Snel wisselen tussen recent gebruikte applicaties

• Druk snel tweemaal op Icn sony key open recent apps .

Alle recentelijk gebruikte applicaties sluiten

• Tik op Icn sony key open recent apps en tik vervolgens op ALLES WISSEN.

Een menu in een applicatie openen

• Druk tijdens het gebruik van de applicatie op Icn sony key menu.

Note

Niet in alle applicaties is een menu beschikbaar.

Modus voor gesplitst scherm

In de modus voor gesplitst scherm kunt u twee applicaties tegelijk weergeven, bijvoorbeeld als u het postvak van uw e-mail en een webbrowser tegelijkertijd wilt bekijken.

Gesplitst scherm

1 Applicatie 1 in bovenste venster
2 Rand van gesplitst scherm – Sleep deze om vensters groter of kleiner te maken
3 Applicatie 2 in onderste venster
4 Toets voor gesplitst scherm – Selecteer een onlangs gebruikte applicatie
5 Starttoets – Terug naar het startscherm
6 Terug-toets – Ga terug naar het vorige scherm binnen een applicatie of sluit de applicatie

Note

Niet alle applicaties ondersteunen de modus voor gesplitst scherm.

Modus voor gesplitst scherm gebruiken

1. Zorg dat de twee applicaties waarvoor u de modus Gesplitst scherm wilt gebruiken, geopend zijn en op de achtergrond worden uitgevoerd.
  2. Open de applicatie die u in de modus Gesplitst scherm wilt gebruiken en tik vervolgens op Icn sony key open recent apps en houd vast. De applicatie wordt toegekend aan het eerste deel van het gesplitste scherm.
  3. Selecteer de tweede gewenste applicatie uit de miniatuurlijst.
  4. Als u de grootte van de gesplitste vensters wilt aanpassen, versleept u de schermrand in het midden.
  5. Tik op Icn sony key multiwindow apps en houd vast terwijl de gesplitste vensters worden weergegeven om de modus voor gesplitst scherm af te sluiten.