Movie Creator

Xperia™ Movie Creator maakt automatisch korte video's op basis van bestaande foto's en video's. De applicatie bepaalt automatisch de tijdsbalk om de film te maken. Hiervoor kan bijvoorbeeld een selectie foto's en video's van een uitje op een zaterdagmiddag worden gebruikt, of van een periode van een week, een maand of maar liefst een jaar, om daar een film van te maken. Als deze film met hoogtepunten klaar is, ontvangt u een melding. Daarna kunt u de film naar wens bewerken. U kunt bijvoorbeeld de titel bewerken, scènes verwijderen, de muziek veranderen of meer foto's en video's toevoegen. U kunt films met hoogtepunten maken door handmatig foto's en films te selecteren. Als u zich aanmeldt bij een Facebook-account, kunt u films met hoogtepunten maken op basis van uw Facebook-evenementen, met foto's van het evenement, namen van vrienden en meer.

Movie Creator openen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Movie Creator.

Meldingen van Movie Creator in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Movie Creator.
  3. Tik op Icn sony key menu, tik vervolgens op Instellingen en tik ten slotte op de schuifregelaar Meldingen om de meldingen in of uit te schakelen.

Het automatisch aanmaken van films met hoogtepunten in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Movie Creator.
  3. Tik op Icn sony key menu, vervolgens op Instellingen en ten slotte op de schuifregelaar Automatisch maken om de functie in of uit te schakelen.

Handmatig een film met hoogtepunten maken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Movie Creator.
  3. Tik op Icn sony key menu > Nieuwe maken.
  4. Selecteer de gewenste foto's of video's door erop te tikken.
  5. Tik op Maken. Als u een film met hoogtepunten wilt bewerken, tikt u op Verhaal weergeven en gebruikt u de werkbalk om de gewenste bewerkingen aan te brengen.

Een film met hoogtepunten maken op basis van Facebook-evenementen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Movie Creator.
  3. Tik op Icn sony key menu > Instellingen.
  4. Tik op de schuifregelaar naast Facebook koppelen.
    • Movie Creator is nu aan uw Facebook-account gekoppeld als u al bij Facebook bent aangemeld.
    • Als u nog niet bij Facebook bent aangemeld, volgt u de instructies op het scherm.
  5. Tik op Icn sony key and back en blader omlaag door uw Facebook-evenementen.
  6. Kies een evenement waarover u een film met hoogtepunten wilt maken en tik op Maken.