Het scherm van uw apparaat draadloos op een tv reproduceren

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat weer te geven op een tv of een ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken. De Wi-Fi Direct®-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om muziek van uw apparaat met behulp van de tv-luidsprekers te beluisteren.

Note

Bij het gebruiken van schermreproductie kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere ‎Wi-Fi‎ -netwerken.

Het beeldscherm van uw apparaat op een televisiescherm weergeven

1. TV: Volg de aanwijzingen in de handleiding van uw televisie om de functie voor schermreproductie (scherm spiegelen) in te schakelen.
  2. Uw apparaat: Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  3. Tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
  4. Tik op Aan de slag.
  5. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Note

Uw tv moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracastondersteunen, anders werkt de hierboven beschreven functie niet. Als uw tv geen schermreproductie ondersteunt, moet u mogelijk een aparte draadloze schermadapter aanschaffen. Dek het ‎Wi-Fi‎ -antennegebied van uw apparaat niet af wanneer u schermreproductie gebruikt.

Schermreproductie tussen apparaten stoppen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
  3. Tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK.