Accessoires beheren

Gebruik de applicatie Smart Connect™ waarmee u een aantal handige accessoires voor het apparaat kunt beheren, zoals Xperia™ SmartTags of een horloge of draadloze headset uit de SmartWatch-reeks van Sony. Smart Connect™ downloadt de benodigde applicaties en vindt applicaties van derden als deze beschikbaar zijn. Accessoires die eerder zijn aangesloten, worden weergegeven in een lijst met meer informatie over de functies van de accessoires.

Een accessoire koppelen en aansluiten

1. Start de applicatie Smart Connect™. Als u Smart Connect™ voor het eerst opent, tikt u op OK om het introductiescherm af te sluiten.
  2. Tik op Accessoires en vervolgens op Icn sonynew window holo dark.
  3. Schakel Bluetooth® in als dat nog niet is gebeurd en tik op de naam van het accessoire dat u wilt koppelen en aansluiten.
  4. Voer indien nodig een toegangscode in of bevestig dezelfde toegangscode op uw apparaat en het accessoire.

De instellingen voor een aangesloten accessoire aanpassen

1. Koppel en sluit het accessoire aan op uw apparaat.
  2. Start de applicatie Smart Connect™.
  3. Tik op Accessoires en tik vervolgens op de naam van het aangesloten accessoire.
  4. Stel de gewenste instellingen in.