Internet- en MMS-instellingen

Als u multimediaberichten wilt versturen of wilt internetten als geen ‎Wi-Fi‎ -netwerk beschikbaar is, hebt u een actieve mobiele gegevensverbinding nodig met de juiste instellingen voor internet en MMS (Multimedia Messaging Service). Een paar tips:

• Voor de meeste mobiele telefoonnetwerken en aanbieders zijn de internet- en MMS-instellingen vooraf op het apparaat geïnstalleerd. U kunt dan meteen internetten en multimediaberichten verzenden.
  • U kunt deze instellingen downloaden via ‎Wi-Fi‎ .
  • U kunt op elk moment handmatig instellingen voor internet en MMS op uw apparaat toevoegen, wijzigen of verwijderen. Als u een internet- of MMS-instelling per ongeluk wijzigt of verwijdert, downloadt u de internet- en MMS-instelling opnieuw.
  • Als u via een mobiel netwerk geen toegang tot internet krijgt of als multimediaberichten niet functioneren, zelfs als de internet- en MMS-instellingen correct naar het apparaat zijn gedownload, raadpleegt u de tips voor het oplossen van problemen voor problemen met netwerkdekking, mobiel dataverkeer en MMS.
  • Als de STAMINA-modus is geactiveerd om energie te sparen, wordt al het mobiele dataverkeer onderbroken als het scherm is uitgeschakeld. Als dit verbindingsproblemen veroorzaakt, stel dan in dat enkele applicaties en services niet worden onderbroken, of deactiveer de STAMINA-modus tijdelijk.
  • Wordt het apparaat door meerdere gebruikers gebruikt, dan kan alleen de eigenaar, d.w.z. de primaire gebruiker, de instellingen voor internet en berichten downloaden vanuit het Instellingenmenu. De gedownloade instellingen zijn echter wel van toepassing op alle gebruikers.

Internet- en MMS-instellingen downloaden

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Instellingen > Meer > Internetinstellingen.
  3. Tik op ACCEPTEREN. Zodra de instellingen zijn gedownload, verschijnt Icn sony internet settings downloaded op de statusbalk en wordt mobiele data automatisch ingeschakeld.

Note

Als de instellingen niet naar uw apparaat kunnen worden gedownload, controleer dan de signaalsterkte van uw mobiele netwerk of Wi-Fi -netwerk. Ga naar een open locatie zonder obstakels of ga bij een raam staan en probeer het nogmaals.

Internet- en MMS-instellingen toevoegen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken.
  3. Selecteer een SIM-kaart.
  4. Tik op Namen toegangspunten > Icn sony menu add.
  5. Tik op Naam, geef een gewenste naam op en tik vervolgens op OK.
  6. Tik op APN, voer de naam van het toegangspunt in en tik vervolgens op OK.
  7. Voer alle vereiste gegevens in. Als u niet weet welke gegevens vereist zijn, neem dan contact op met uw netwerkoperator voor meer informatie.
  8. Als u klaar bent, tikt u op Icn sony key menu en vervolgens op OPSLAAN.

De gedownloade instellingen voor internet en MMS bekijken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken.
  3. Selecteer een SIM-kaart.
  4. Tik op Namen toegangspunten.
  5. Voor meer informatie tikt u op een van de beschikbare items.